Fes-te soci

Des de l’AMPA creiem que és necessari preocupar-se per l’EDUCACIÓ dels nostres fills, perquè ELLS són el FUTUR i la seua FORMACIÓ ÉS LA BASE FONAMENTAL PER A UNA SOCIETAT MILLOR, MÉS RESPONSABLE I MÉS JUSTA.

No t’ho penses, participa amb les teues idees.

Fes de l’escola dels teus fills i filles un espai de trobada, perquè, entre tots i totes, podem aconseguir una escola pública valenciana de qualitat.
Després de la reunió de junta de l’AMPA de 26 de maig de 2021, s’han pres una serie d’acords que ens afecten a totes i a tots:
✅ La quota de l’AMPA per al curs 2021-2022 és de a 30€ a les famílies amb 1 alumne/alumna i a 35€ per a les famílies amb més alumnes.
No es pot fer ús dels serveis gestionats per l’AMPA sense ser-ne soci o sòcia.
Les famílies que no puguen fer-ne front podran acollir-se al fons solidari.
 .

cta-AMPA_2021

Novetats pagament Quota Socis AMPA

Vos oferim dues formes de pagar la quota de l’AMPA per tal d’estalviar-se la comissió de 3 € per ingrés que ha ficat el banc “CAIXA POPULAR”:

1.- Fer una transferència des del vostre compte al compte de l’AMPA, en aquest cas la comissió, si hi ha, dependrà de les condicions que tingueu acordades amb el vostre banc.

2.- Fer l’ingrés en efectiu en un caixer de CAIXA POPULAR. El personal de la Caixa Popular pot ajudar-te si no t’aclareixes en el caixer.

Recorda ficar en el concepte el nom i cognoms de l’alumne, així com el curs.

Un any més vos animem a fer-vos socis de l’AMPA.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>