Extraescolars

A continuació vos presentem l’horari d’extraescolars del curs 2018-2019.

Extraescolars 2018-19 horari

​Per favor, llegir amb atenció les normes i indicacions:

Fulles d’inscipció:

Informació de les diverses activitats extraescolars:

foto-extraescolars

Tots aquells que vulguen inscriure’s en alguna activitat, hauran de comunicar-li’l a Jani.

Només en aquelles activitats on queden places podran inscriure’s.

CAMPBELL: L’acadèmia Campbell té grups formats a migdiaen els cursos de 2n i 5é. Si no hi sou assistents i esteu interessats, adreceu-vos directament a l’acadèmia al telèfon: 96 362 89 83.

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL

Més informació en la la seua pàgina dins de la secció d’extraescolars.

http://ampacarlessalvador.es/fundacio-esportiva-municipal-curs-2018-19/

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS INFANTILS DE MIGDIA

Informar-vos que, durant el temps lliure de migdia, té preferència el caràcter assistencial i educatiu del menjador davant de les activitats extraescolars propostes per l’AMPA. Per aquesta raó, els i les alumnes d’infantil acudiran a les extraescolars si han terminat de dinar a l’hora de recollida de l’activitat.

Els alumnes d’infantil només poden triar una activitat a migdia.

Per tal d’afavorir que acudisquen quasi tots, totes les activitats d’extraescolars d’infantil es redueixen a 45′ minuts i començaran a les 13,55 h.

Com que no hi ha canguratge en les activitats de migdia, serà el/la monitor/a de l’extraescolar qui replegarà als xiquets i xiquetes i informarà als progenitors si algun alumne/a falta a l’activitat perquè no ha acabat de dinar.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

PAGAMENT DE L´AMPA I LES MATRICULES D´EXTRAESCOLARS

Per a la realització de totes les activitats organitzades per l’AMPA cal pagar una matrícul.la de 25€, els socis de l’AMPA queden exclosos del pagament de la matrícul.la. Una assegurança de FAPA cobreix l’alumnat que participa en les activitats extraescolars. Per tal que els vostres fills puguen comptar amb aquesta cobertura, cal que sigueu socis de l’AMPA.

Vos recordem els alumnes d’extraescolars deuen d’estar al corrent del pagament de matrícula i mensualitats de l’any anterior.

Per a aquelles famílies usuàries d’extraescolars que no siguen sòcies al desembre de 2018, l’AMPA els passarà un rebut amb la matrícula de les extraescolars. Si no s’abona eixe rebut,  es donarà de baixa a l’alumne/a en l’extraescolar, i no podrà continuar al febrer en la mateixa.