Acta 30 de Maig.

ASSEMBLEA  ORDINARIA AMPA DIJOUS 30 DE MAIG DE 2013

 

Comença la reunió a les 16:45 hores.

1.- LECTURA I APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR.

2.- RESUM DEL CONSELL ESCOLAR DEL DIA 23 DE MAIG:

– Hi ha 30 sol·licituds i 30 places, 26 i 4 en reserva, les quals s’han sortejat.

– Pla d’emergència. A l’any 2006 es va demanar als bombers que feren un pla de seguretat de les instal·lacions que va obtindre un resultat desfavorable. Aquest any Conselleria ha fet un de nou segons el qual el risc de seguretat es baix, no han considerat en cap moment l’informe desfavorable de 2006 emes pels bombers. A banda de que l’actual directora s’ha queixat, des de l’Ampa presentarem un altra queixa per escrit.

– Tablets. Des de Conselleria plantegen ficar en marxa un pla d’introducció de noves tecnologies en les aules sent la decisió de l’equip directiu. La nostra direcció ha estat d’acord i es proposa introduir tablets a cinquè. Com a pares traslladem a direcció la nostra preocupació en relació a la seguretat, les possibles sostraccions o trencaments, les desigualtats, es a dir la desinformació sobre les avantatges i desavantatges d’aquest tema.

3.- FESTA DE FI DE CURS:

Està tot encarregat i dins del pressupost, inflables, “torito” i animació, lloguer de taules i cadires. Es demana col·laboració als pares pera fer parelles o grups que s’encarreguen d’atendre la barra per torns.

 

4.- ECONOMIA. Despeses prescindibles i remanent d’aquest curs:

El dines que ens queda es el just per a la festa de fi de curs i els cinc euros d’ajuda a les excursions de les famílies de l’Ampa.

S’acorda que el canguratge siga fet tant sol per una persona per al curs vinent.

Es questiona la necessitat d’una segona persona de suport per a l’escola matinera el curs vinent. Hem de parlar-ho amb la direcció i Forcuin.

 

5.- COMISSIÓ DE CONVIVÈNCIA:

Aquesta comissió la formen: Vitxi, Enrique i Olga per part dels professors, Alvaro i Pilar per part dels pares i hem demanat també la participació de la psicòloga del centre. A l’escola ja hi ha un pla de convivència d’aplicació lateral i cada tutor l’aplica segon el que estima oportú, segon les normes de convivència les conductes incorrectes reben les mateixes“sancions” o tenen les mateixes conseqüències. Falta actualitzar-lo.

Es demana fer un front comú per a fer activitats que fomenten la convivència en tots els àmbits de l’ escola incluït l’esplai del menjador i la família.

Es passarà una enquesta amb l’ajuda de la psicòloga sobre la  convivència. Els resultats d’aquestes enquestes seran valorats per la psicòloga per a  tractar de coneixer la realitat de la nostra escola.

6.- EXTRAESCOLARS I XARXA ESPORTIVA. Enquesta de satisfacció.:

Ja està preparada l’enquesta de qualitat de les extraescolars que es passarà durant el mes de juny.

Estan demanats els permisos necessaris per a les vesprades de Juny i l’escola d’estiu.

No s’han fet activitats com a xarxa esportiva.

7.- PÀGINA WEB:

Aconsellem entrar per a comprovar les millores.

8.- ACTIVITATS REALITZADES I EVENTS D’AQUEST MES. Curset de cuina, xerrades de la LOMQE i pas a l’adolescència, Trobades d’escoles en valencià, preparar vesprades de juny i escola d’estiu, estudi de l’economia, ajudes econòmiques para a subvencions.:

9.- SUGGERIMENTS, PRECS I PREGUNES:

No n’hi ha.

 

Finalitza la reunió a les  18:00 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>