Acta 5 de Desembre

ASSEMBLEA AMPA DIMECRES 5 DE DESEMBRE DE 2012

1.-Comença l´assemblea a les 16:35 amb la lectura i aprovació de l´acta anterior.

2.-ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR.

El dia 29 de Novembre es van celebrar les eleccions al consell escolar. La participació va ser al voltant del 34 % del Pares i Mares del centre. Els resultats de les votacions van adjudicar com a membres del consell escolar a : Rosa María Gil, Josep Revert i Pilar Boix. La resta de candidats romandran com a suplents.

Els resultats van ser: Rosa María Gil Calvo: 47, Josep Ricard Revert Penadés: 34, Pilar Boix Sales: 31, Marian Tamarit Monfort: 27, Manuel Gómez Mateo: 18, José Miguel González González: 12, Victoria Antequera Clavero: 7

Es va explicar perquè hem hagut de fer una assemblea extraordinària abans de les eleccions a Consell Escolar. Es presenta l’acta d’aquesta assemblea extraordinària:

ASSEMBLEA  EXTRAORDINÀRIA AMPA DIMECRES

28 DE NOVEMBRE DE 2012   16:35 h

1.- ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR: Procediment i representació de l’AMPA.

A les 16:35h comença la reunió. Convidem a la secretària del col.legi i membre de la Junta Electoral del Consell Electoral a que ens explique el procediment.

L’AMPA ha de presentar un acta on es diu quina és la persona elegida per a representar a l’AMPA en el Consell Escolar com a màxim el dia 29 de novembre, dia de les eleccions.

Aquesta persona no pot ser ningú del candidats en el procés electoral.

Com que totes les persones que han expressat el seu desitg de pertànyer al Consell Escolar són candidats i no s’ha plantejat la possibilitat de que algú d’ells renuncie a ser candidat per a ser el representat de l’AMPA, es va decidir que la persona que figurarà a l’acta com a representant serà Jordi Bernad per unanimitat.

En la propera assemblea ordinària, que ja hauran eixit els resultats electorals, el candidats no electes tidran la possibilitat de presentar-se novament (si volen, perqué si algú és elegit haurà de renunciar al seu lloc com a suplent) i tindre la possibilitat, com qualsevol altre soci de l’AMPA de ser el seu representant. Serà l’assemblea mitjançant una votació qui decidirà el representant definitiu. 

 

16:45 hores. Fi de la sessió.

 

Com que al mes de mars hi haurà renovació de càrregs en l’AMPA es decideix ajornar la votació fins a aquest moment i que continue com a representant de l’AMPA Jordi Bernad.

La presidenta de l’AMPA afegeix que per a evitar aquesta situació novament seria adequat renovar la junta de l’AMPA (cada dos anys com ara) però just abans de les noves eleccions de Consell Escolar dins de 2 anys.

3. FESTA DE NADAL

Anem a seguir la mateixa linia que anys anteriors. Pel matí, hi haurà esmorzar per als xiquets i els pares . Els pares han de colaborar amb l´aportació de truites, coques, aperitius dolços i salats. A la porta de la seu de l´AMPA es poden apuntar els que vulguen  participar.

Tots el xiquets han de portar 1€ el dia 21 per a poder esmorzar.La beguda estarà inclosa.

Com tots els anys vindrà un patge que es contractarà amb una aportació  econòmica, la vestimenta del patge  ja la tenim, no falta comprar-la.

Recorrerà les aules d´infantil i   les de 1r. i 2n. de primària oferint regals.

La idea és comprar les mateixes pissarres que l´any passat per als d´infantil i una llanterna de llibre per a la resta de xiquets. Queden unes mares encarregades de mirar-ho.

Es farà una rifa d´un pernil igual que l´any passat.

Al voltant de la loteria, aquest any la venda de loteria és menor que altres anys segurament per la situació socio-econòmica que ens rodeja, les butlletes que no es puguen vendre fins el 14 de Desembre, es tornaran el 15 a la oficina corresponent.

4.- CAMPANYA SOLIDÀRIA PER NADAL

Fins el 20 de Desembre  a la seu de l´AMPA es recolliran joguines en bon estat per a donar-les a  les associacions BETEL i al menjador social “San José” de Benimaclet.

També es podrà comprar un porta-entrepans on els beneficis estaran destinats a una guarderia del Senegal. Els preus van desde 3€ la unitat fins a 5€ si en compres dos.

5. REVISTA  ” LA VEU DEL CARLES”

Cal que els xiquets dissenyen la portada de la revista, per això han de participar amb un dibuix. El tema elegit serà  Picasso, en homenatge del 40 aniversari de la seua mort .

El termini de presentació serà la primera setmana  després de les vacances nadalenques.

Els dibuixos seran exposats al col.legi i/o en la pàgina web.

 

6.- EXTRAESCOLARS I XARXA ESPORTIVA.

El Divendres 23 de novembre es va jugar un partit de basket amb un altre  col.legi  com a nova experiència, va ser un èxit.

Es comenta que en la xarxa esportiva teníem la figura de coordinador però que aquesta funció la fa en realitat la persona de l’AMPA encarregada de les extraescolars, el que es necessita realment és un coordinador que relacione tots els centres de la xarxa amb activitats comunes, i aquesta funció no s’està realitzant.

En l’extraescolar de kàrate el profesor ha oferit als xiquets fer un entrenament adicional per a poder competir, donant mitja hora més de classe a qui vullga.federar-se i participar en encontres de la federació.

Es comenta que els monitors que imparteixen les extraescolars, ho facin en valencià sempre que puguen.

7.- ACTIVITATS REALITZADES I EVENTS D’AQUEST MES

Al llarg del mes de novembre hem fet el seguiment i informació per a les eleccions al Consell Escolar, reunions de la xarxa esportiva, buscar roba esportiva d’hivern i venda de loteria.

Amb tot això es va decidir disposar de POLARS AMB L´ESCUT DEL CARLES SALVADOR: A partir del 10 de Desembre es podran demanar els folres polars que seran tots de color blau, i portaran l´escut del Carles Salvador. El preu definitiu de cada un serà de 12 €.

També estava pendent un CURS DE SEGURETAT EN INTERNET, havíem de preguntar segon la pasada assemblea, si hi ha interés per a fer aquest curs per a pares i mares (cal que hi haja al menys 20 participants), com que aquest mes hem acumulat molta feina, deixem la consulta per a gener.

8.  SUGGERIMENTS, PRECS I PREGUNTES

No n’hi ha.

 

Es va cloure la sessió a les 17:50 h.

Acta 121205 desembre