Sabies que …?

Sabies queL’escola té un fons solidari…
El fons solidari és un fons econòmic creat a partir d’aportacions voluntàries que fem les famílies del centre per col·laborar i donar suport a aquelles famílies amb un menor nivell de recursos. La finalitat és garantir la igualtat a nivell quota AMPA, extraescolars, tauleta electrònica, material escolar, eixides i viatges de fi de curs.
Les tutores i direcció són les responsables de la detecció de necessitats i la decisió de quines famílies s’acolliran al fons. Qualsevol família que considere que reuneix criteris per acollir-se al fons solidari, pot transmetre al centre el seu interés. Tota la tramitació és anònima

L’AMPA es reuneix una vegada per trimestre en assemblea ordinaria a l’escola i Sabies quees prenen decisions importants! Qualsevol persona sòcia és benvinguda! La vostra representat de la classe us informarà de la data i hora. I molt important, les personetes sempre poden quedar-se a cura d’una persona adulta que estarà a càrrec durant tot el temps que dure la reunió.

Sabies queAquest curs (2019-2020) tenim eleccions al Consell Escolar! Es renoven 3 places de representants de mares i pares. Prepara la teua candidatura.

 

L’AMPA està formada per 8 comissions participatives i actives:

✅economiaSabies que
✅festes
✅hort
✅menjador
✅comunicació
✅cultura i formació
✅conciliació
✅l’escola que somiem.
Tria la teua i participa! Pots escriure a: carles.salvador.ampa@gmail.com

Sabies queL’AMPA té una pàgina web i facebook on es pengen tots els resums de les assemblees, recordatoris d’activitats, horaris d’extraescolars i altra informació important.
Entra, fes un clic i segueix-nos!
FACEBOOK AMPA CARLES SALVADOR

L’escola participa tots els anys en les Trobades d’escoles en Valencià amb un taller Sabies qued’alguna manualitat ideada entre alumnes de sisé, el professorat i l’AMPA. És una festa per a passar un matí agradable en família fent els tallerets de les escoles i instituts que hi participen. Aquest any 2020, es celebra el 5 d’abril al barri de Monteolivet (al riu al costat del Gulliver) Us esperem i us animem a participar!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>