L’exposició itinerant “Carles Salvador i el seu temps”

L’exposició itinerant dedicada al mestre i literat Carles Salvador, Escriptor de l’Any 2015.

Carles-salvador-1 La mostra, titulada ‘Carles Salvador i el seu temps. Els escriptors valencians: memòria i modernitat’. L’exposició oferix una visió global sobre l’època; la societat valenciana de les primeres dècades del segle XX; la importància de la cultura del valencianisme; el centres de cultura; les publicacions literàries i culturals; la llengua dels valencians; l’educació i el territorio; l’ensenyament del valencià en temps difícils, la poesia i la modernitat, sense oblidar l’activitat pedagògica, filològica i creativa del mestre.

Carles-salvador-2

 

 

 

El segon plafó de l’exposició ‘Carles Salvador i el seu temps’ està dedicat a la cultura del valencianisme en les primeres dècades del segle XX.

 

Carles-salvador-3

 

El tercer panell de l’exposició sobre Carles Salvador, Escriptor de l’Any 2015, gira al voltant dels centres de cultura valenciana: la Universitat de València, Lo Rat Penat, el Centre de Cultura Valenciana i l’Institut d’Estudis Valencians.

 

Carles-salvador-4

 

 

 

El quart plafó de l’exposició itinerant sobre Carles Salvador, Escriptor de l’Any 2015, està dedicat a les publicacions culturals i literàries de l’època.

Carles-salvador-5

 

 

 

La llengua dels valencians té un espai destacat dins de l’exposició sobre el mestre Salvador i el seu temps. En poc més d’una setmana, la mostra ja ha rebut més de quaranta peticions. Per a facilitar la itinerància l’estada màxima en cada lloc serà de set dies.

Carles-salvador-6

 

 

L’escola valenciana de les primeres dècades del segle XX és el centre d’este nou plafó de l’exposició itinerant ‘Carles Salvador i el seu temps’.

 

Carles-salvador-7

 

 

 

L’ensenyament i l’aprenentatge del valencià en temps difícils ocupa un espai en la mostra de l’Escriptor de l’Any, organitzada per l’Acadèmia.

Carles-salvador-8

 

 

 

L’exposició dedica un plafó a la literatura i l’espectacle.

 

Carles-salvador-9

 

 

La poesia valenciana del primer terç del segle XX ocupa una part de l’exposició itinerant dedicada a l’Escriptor de l’Any 2015, Carles Salvador i Gimeno.

Carles-salvador-10

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>