Acta 6 de Març

Comença la reunió a les 16:40 hores amb 11 assistents.

1.- Votacions de la nova junta de l’AMPA:

Es procedeix a fer les votacions per a la nova junta de l’AMPA amb els següents candidats:

– Presidència: Rosa María Gil

– Vicepresidència: Marian Tamarit

– Secretària: Silvia Buch

– Tresoreria: José Miguel González

– Vocals: Jordi Bernad, Pilar Boix, Sara Gil, Ana Mañes, Josep  Revert.

Tots el candidats obtenen 11 vots excepte Josep Revert que n’obté 9.  S’ha de comunicar a la Conselleria la renovació  de càrrecs i  pagar 10 euros per al seu registre.

 

 

ASSEMBLEA ORDINÀRIA AMPA DIMECRES 6 DE MARÇ DE 2013

1.- Es dóna per aprovada l’acta de la reunió anterior.

 

2.- Representant de l’AMPA al Consell Escolar:

El representat de l’AMPA al Consell Escolar passa a ser José Miguel González per la qual cosa ha de renunciar a la seua plaça de suplent. Continuen com a suplents Manolo i Victòria.

 

3.- Repartiment de tasques:

La nova junta de l’AMPA es reparteix les tasques  encara que qualsevol membre pot col·laborar en qualsevol tasca.

Extraescolars: Marian Tamarit

Revista “La Veu del Carles”: Sara Gil

Pàgina Web: Jordi Bernad

FAPA i instal.lacions: Josep Revert

Festes i dies culturals: Ana Mañes i Pilar Vilaplana

Es proposa fer alguna activitat o projecte per a promoure la convivència i fomentar valors i actituds  positives entre els alumnes sobretot a l’hora de l’esplai de menjador, s’en encarregarà Pilar Boix.

 

4.- Compte Bancari:

Després  que Ruralcaixa ens comunicara que ens anava a cobrar comissions pel manteniment del compte, el tresorer s’ha posat en contacte amb diferents entitats bancàries per a què ens milloraren les condicions, motiu pel qual l’AMPA obrirà un compte en el Sabadell Cam, pendent queda esbrinar si l’AMPA com a membre de Fapa pot beneficiar-se d’alguna condició especial.

Es tancaran definitivament els comptes que ja no s’utilitzen.

 

5.-Festa de Falles:

Els permisos necessaris estan demanats. Eixa vesprada no hi haurà extraescolar de tenis, cal avisar al professor i als alumnes. Falta posar-se en contacte amb els bombers per a què vinguen sobre les 17:00 hores i als pirotècnics i comprar la sorra.

A les 15:00 hores els voluntaris muntaran la nostra falla i prepararan les taules per a la xocolatà. Es compraran bunyols, xurros i coques de llanda.

 

6.- Pagament del“canguratge”:

Per a mantindre l’escola oberta i en ordre durant les extraescolars de les vesprades hi ha una persona encarregada que és Janny, la qual cobra aquestes hores a través de Forcuin que al seu torn ho cobra a les famílies en els rebuts mensuals. L’AMPA s’ha adonat que aquest canguratge no s’està cobrant als alumnes de l’extraescolar d’anglès i s’han de refer els comptes.

A partir d’ara a la monitora que es queda amb els xiquets durant les reunions de l’AMPA i que normalment és Agnes, li pagarà l’AMPA.

 

Finalitza la reunió.