Normes i indicacions respecte de l’oferta d’extraescolars

Normes i indicacions per al curs 2021/2022

  • El període d’inscripció finalitza el 16 de juliol, excepte les de la FDM que finalitza el 24 de septembre. Es publicaran llistats provisionals de l’alumnat admés en cada activitat. Les reclamacions es faran arribar mitjançant el mail de l’AMPA carles.salvador.extraescolars@gmail.com o a Forcuin.
  • L’inici de les activitats serà partir del dia 1 d’octubre de 2021. Els horaris poden sofrir reajustaments abans de començar el curs.
  • La realització de les activitats exigeix un nombre mínim d’alumnes, diferent segons cadascuna. Si no hi ha un mínim d’alumnes per activitat, no es podrà realitzar.
  • Serà l’empresa organitzadora, i no l’AMPA, qui s’encarregarà de cobrar els rebuts mensuals i vos indicaran les modalitats de pagament. Les baixes es comunicaran abans del dia 15 del mes que en deixa l’activitat.
  • Si esteu interessats en una activitat però l’horari és incompatible amb una altra activitat, indiqueu-ho: carles.salvador.extraescolars@gmail.com
  • Si esteu interessats en una activitat no oferida i compteu amb un número suficient d’interessats en la mateixa, podeu fer una proposta a l’AMPA que ho estudiarà en funció de la disponibilitat d’instal·lacions al col.legi: carles.salvador.extraescolars@gmail.com

COVID-19

  • Tot l’alumnat haurà de dur mascareta per a participar en les activitats (també l’alumnat d’infantil) ja que es mesclaran amb alumnat d’altres classes.
  • En tot moment, la realització de les activitats estarà supeditada a la situació sanitària.

Pagament de la matrícula

Per a la realització de qualsevol activitat organitzada per l’AMPA cal pagar una matrícula de 30€ . Les sòcies i els socis de l’AMPA queden exclosos del pagament de matrícula. 

En el cas de les famílies usuàries d’extraescolars que no siguen sòcies abans del 17 desembre de 2021, l’AMPA els passarà un rebut amb la matrícula de les extraescolars. Si no s’abona eixe rebut, es farà baixa de l’extraescolar i no podrà continuar a l’activitat.

Una assegurança de FAMPA cobreix l’alumnat que participa en les activitats extraescolars. Per tal que les vostres filles i fills puguen comptar amb aquesta cobertura, cal haver pagat la quota d’associació a l’AMPA.

Vos recordem que per gaudir de les extraescolars que organitzem, cal estar al corrent del pagament de matrícula i mensualitats de l’any anterior.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>