Top Trainers (anglés oral)

Ací tenim les programacions anuals de tots els nivells d’anglés extraescolar del curs 2016-17.

Hi ha quatre programacions: INFANTIL, *GESE 1 ( I 2ns PRIMÀRIA), *GESE 2 (3r I 4t PRIMÀRIA) i *GESE 3 (5é I 6é PRIMÀRIA). Us hem posat entre parèntesis les equivalències orientatives.

Cada alumne/a té un nivell diferent fins i tot dins d’una mateixa edat, per tant les programacions sempre s’adapten al ritme que demanda cada classe.

En INFANTIL s’utilitza la mateixa programació per als tres cursos, però canvien les exigències i la manera de plantejar segons quines activitats. No hem d’oblidar que es tracta d’un anglès oral, per tant l’edat en la majoria dels casos no és vinculant al nivell. D’aquesta forma es pot treballar dins d’una aula amb diferents edats sense que açò supose un handicap.

En canvi, a partir de segon de primària, l’alumne/a que ho desitge pot presentar-se amb nosaltres a examen oficial, i per tant el nostre temari està enfocat a aqueix examen.

Aquestes programacions contenen enllaços que les famílies poden utilitzar per a reforçar a casa l’aprés en classe. A les famílies inscrites en l’activitat, TOP TRAINERS li farà arribar  la informació mitjançant correu electrònic, per a evitar que el paper no arribe a la seua destinació.

Més informació en:logo-top-trainers-300x90

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>