Biblioteca Municipal del barri, una activitat més per a les vacances de Nadal.

La renovada i tan millorada biblioteca del barri de Benimaclet adapta el seu horari a les vacances nadalenques, només romandrà oberta als matins, de 8:45 a 14:45, des del dia 14 de desembre fins al 8 de gener de l’any vinent.
Els dies 24, 31 de desembre i 6 de gener estarà tancada.
Malgrat que la situació actual no permet que es porten a terme moltes de les activitats culturals, als més petits els fa molt de comboi traure llibres i altre material audiovisual de la “biblio”, i només cal una fotografía recent d’ells i emplenar un fomulari per a que reben un carnet d’usuari que els encissarà mostrar. Fes-los un bon regal per a tota la vida i anima’t, lectura i cultura van sempre de la mà!

Afegim una bona notícia per a la nostra escola, ens han concedit del Programa per a la dinamizació de les biblioteques escolars i foment de la lectura de la Generalitat una assignació econòmica per a la compra de llibres i materia de lectura.

Amplieu ací la informació.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>