Escola d’estiu 2016

Cartell Carles Salvador 2016

L’activitat extraescolar “ESCOLA D´ESTIU” serà del 23 de Juny (dijous) al 29 de juliol (divendres), en horari de 9-14h principalment, amb la possibilitat d´escola matinera (8 a 9 h), i menjador (14 a 15:30 h).

Dilluns 30 de maig és la reunió informativa a les 16:45h a la nostra Escola, amb FORCUIN, empresa seleccionada per a l’activitat.

Com tots els anys en consergeria hi haurà fulles d’inscripció i també la pots descarregar ací: INSCRIPCIO ESTIU CARLES SALVADOR-2016

Enguany no es permetrà la assistència a l’activitat a cap alumne que no haja complimentat la fulla d’inscripció, adjuntant el justificant del pagament de la formalització de la matrícula amb l´antelació establida en les normes d’inscripció (últim dia per a entregar-la 15 de juny), encara que siga per a anar dies solts. Per a que les ràtios monitors-xiquets siguen les adequades és necessari una mínima planificació i és responsabilitat nostra que així siga en benefici dels nostres fills.

Podeu trobar més informació ací:foto-escola-estiu-2016

INFO ESCOLA ESTIU CARLES SALVADOR

Programa Escola Estiu 2016 CEIP CARLES SALVADOR

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>