Escola matinera i vesprades de setembre

VESPRADES DE SETEMBRE PLAY FUL ENGLISH:

Les llistes d’admesos per a les vesprades de setembre estaran exposades en la porta de l’escola (fora del recinte) el dimecres dia 7, i a partir del dijous 8 dins del col·legi, en el suro de l’AMPA junt consergeria. Comproveu que està el vostre fill/a si l’havíeu apuntat.

 Queden molt poques places. Si esteu interessats i no estàveu apuntats, poseu-vos en contacte amb l’empresa FORCUIN (teléfon 96 345 92 67). S’admetran alumnes per ordre de sol.licitud en funció de la disponibilitat de vacants en els grups ja formats i fins completar les ràtios. Adjuntem la fulla d’inscripció (Carles Salvador INSCRIPCIO vesprades setembre), però ompliu-la i torneu-la (al monitor corresponent) només quan Forcuin vos haja confirmat l’existència de places. El preu de les vesprades de setembre és de 63,75 €

 Si ja estàveu apuntats, per a qualsevol modificació o incidència posar-vos en contacte amb FORCUIN (teléfon 96 345 92 67).

matinra-angles

ESCOLA MATINERA

Com sempre, l’escola matinera està ja en funcionament des del primer dia d’escola, dijous 8 de setembre, de 8 a 9 del matí. Enguany la mensualitat és de 30 €/mes.

Fulla_inscripcio_Escola_Matinera_2016-17

Recordeu que els alumnes socis de l’AMPA no paguen la matrícula de 25 € per participar en les activitats extraescolars.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>