EXPOSICIÓ “AIXÒ NO ES FA, CACA!”

Els xiquets i xiquetes del CEIP Carles Salvador, juntament amb el professorat i l’AMPA, volen impulsar aquesta campanya per a conscienciar sobre la importància d’arreplegar els excrements de gos.

L’acció, que es desenvoluparà el 15 de desemПечатьbre del 2017, consisteix en una exposició de dibuixos infantils que reivindiquen un barri lliure d’excrements. L’exhibició tindrà lloc en el Parc de la Piràmide, al costat de l’escola Carles Salvador, per ser un clar exemple de zona saturada d’excrements.
De tots és sabut que els excrements de gos són un risc per a la salut de les persones per contenir paràsits nocius, contaminar les nostres aigües, facilitar caigudes i un llarg etc. És imprescindible que aquest missatge arribe també als xiquets. Les campanyes escolars sobre per què i com arreplegar els excrements canins són fonamentals per a crear consciència.
Esperem que amb aquesta acció artística – reivindicativa puguem ajudar a reduir els excrements en el carrer, i, sobretot, que el missatge clar, senzill i directe també cale entre els amos de gossos del barri de Benimaclet.

Pots veure tota la informació ací:

Inauguració 15 de desembre , a partir de les 16:30 hores al Parc de la Piràmide (Entrada carrer Poeta Altet)

                                INVITACION-01INVITACION-02

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>