Participació en la revista LA VEU DEL CARLES

La portada de la revista durà un dibuix triat entre tots els presentats pels alumnes. El tema del dibuix serà en homenatge a GLORIA FUERTES. Els dibuixos seran arreplegats pels tutors. El termini de presentació serà el 28 de febrer. Tots els dibuixos, encara que no siguen guanyadors, seran penjats a la pàgina web.

Com a suggeriment per a la participació dels pares en la revista, ens agradaria que la revista s’utilitzara com a eina de comunicació entre tota la comunitat educativa, com un espai on poder expressar els nostres sentiments i/o somnis en relació a l’escola, propostes de millora, inclús de quina manera podrien col·laborar i/o donar suport a l’escola.

Podeu dipositar els vostres treballs en la bustia de l’AMPA o enviar-los al nostre mail: carles.salvador.ampa@gmail.com fins al 28 de febrer. Salutacions.

 Pots vore l’organització de la revista ací: ORGANIZACIÓN-REVISTA-CARLES

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>