Pressupostos participatius DecidimValencia

Un any més l’Ajuntament obri a tota la ciutadania els pressupostos participatius DecidimValencia

Com sabeu, durant els darrers anys, l’AMPA ha aconseguit que dues propostes eixiren endavant per a reconvertir el solar situat a l’Assagador d’Alboraia, en l’actual zona esportiva (encara que la segona fase està pendent d’executar-se).

Des de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) ens comuniquen, que si no hi ha cap contratemps, aquesta segona fase es farà en els pròxims mesos.

A més a més, ens comuniquen, que han llançat una nova proposta d’inversió en l’actual edició del DecidimVLC per condicionar totes les instal·lacions  esportives de la ciutat, i que si aquesta proposta eixira seleccionada, repercutiria també en la instal·lació  esportiva junt a l’escola, i podrien llevar/condicionar una de les casetes existents i reconvertir-la, per eixemple, com a zona de patinatge.

Per tot això, us animem a participar i a votar aquesta proposta. Podem aconseguir, amb la força de totes i tots, unes noves millores al nostre barri!!

https://decidimvlc.valencia.es/budgets/5/investments/3016

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>