TROBADES

Enguany la trobada d’escoles i instituts d’ensenyament en valencià serà a RUSSAFA-VALENCIA.

RUZAFA

La CAPPEPV i la Federació Escola Valenciana estem organitzant amb els centres i associacions de la zona la XXVIII TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ.

La data de la Trobada serà diumenge 26 d’abril de 2015

Ja sabeu que en I’aspecte ecomòmic  em d’autofinançar-nos i com que no tenim cap subvenció, ni de la Conselleria d’Educació ni de l’Ajuntament de València la Trobada es pot organitzar gràcies a les vostres aportacions.samarreta-trobades-2015

Aquesta col·labaració consisteix en el repartiment de paperetes de rifa, a raó de 4 per família, amb un total de 4 €. I també les samarretes, el seu preu es de 8 euros El seu pagament es fara el més prompte possible i com a màxim el dia 11 de març. Les famílies que paguen la rifa seran obsequiades amb una carpeta de la Trobada per alumne.

Podeu passar a recollir la rifa i a demanar les talles de les samarretes pel despatx de I’AMPA cada dia de 9:00 hr-9:15 hr i també de 16:30-16:45 hr des del 2 fins al 11 de març.

Sense res més, us saludem molt cordialment donant-vos les gràcies per la vostra participació i animant-vos a acudir amb els vostres fills i filles a la festa.

Per més informació: logo_trobades2015_ok

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>