Xarxa de llibres

XarxaLlibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d’un banc de llibres i altres materials per a l’alumnat d’Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica als centres docents públics i privats-concertats de la Comunitat Valenciana.

Per a rebre l’ajuda s’han de presentar els justificants de compra per compres efectuades durant l’any 2015. Els justificants hauran de contindre NIF/CIF del proveïdor, data, adreça i un llistat nominal dels productes adquirits amb el preu.

Com ens han comunicat els professors, vindrà personal de l’ajuntament a la nostra escola a rebre la documentació que s’ha de presentar (alumnes de primària). En el cas de la nostra escola la data de recepció en la mateixa escola, per personal de l’ajuntament  serà el 29 de GENER.

Formulari per a les famílies. No emplenable

Presentació per internet.

Mes informació en els telèfons: 900 – 20 21 22 i 96 – 317 52 02 i en la web:

xarxallibres

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>