23 de maig: Vaga per l’escola pública

Des de l’AMPA del CEIP CARLES SALVADOR donem suport a la vaga del proper 23 de maig en defensa de l’escola pública i en valencià:

️Ens mostrem contraris i contràries a la nova llei educativa plantejada pel govern valencià i la gestió sobre esta matèria que està duent a terme la Conselleria i ens sumem:
❌- A les reivindicaicons de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic: en contra del tancament de 206 aules d’educació infantil i primària que ha programat la Conselleria d’educació. Un tancament que afecta únicament l’escola pública, mentre no es redueix ni un euro dels concerts econòmics a l’escola privada.
❌- A la demanda d’activar el Pla Edificant per la millora dels centres educatius.
❌- A l’objecció al districte únic que suposa una segregació en funció de les possibilitats econòmiques de les famílies.
❌- Contra la mal anomenada llei de “llibertat educativa” que és una norma innecessària, discriminatòria i recessiva, que trenca el consens conformat al voltant de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià.
❌- Contra del menyspreu a l’educació en Valors Ètics i Cívics.

Us animem a mobilitzar-vos, com a integrants de la comunitat educativa, sumant-vos a les diferents concentracions convocades, així com a les manifestacions que eixiràn dijous 23 de maig des del Parterre a les 11:00 hores, i des de Sant Agustí a les 18 hores.

Per l’escola pública i en valencià, el dia 23 de maig, VAGA EDUCATIVA!

541da97e-694d-4676-a75b-c92a203543a4

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>