Acta 8 de Maig

ASSEMBLEA  ORDINARIA AMPA DIMECRES 8 DE MAIG DE 2013

 

Comença la reunió a les 16:46 hores amb 8 assistents.

1.- LECTURA I APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR.

2.- RESUM DEL CONSELL ESCOLAR DEL DIA 18 D’ABRIL:

– L’equip directiu felicità l’Ampa per la revista “La Veu del Carles”, així mateix ens demana la presentació de la nova junta.

– Sobre la PGA ens comuniquen que s’està complint en algunes variacions sense importància.

-L’administració encara deu dinés a l’escola, però ja estan comprats els equips informàtics que es necessitaven. Estan pendents de comprar les pissarres digitals de cinquè i sisè i canviar el cablejat per a millorar l’ accés a internet.

– La actual inspectora d’educació de la nostra zona és Carmen Coret.

– Per a les matriculacions del curs vinent el punt de lliure elecció de la nostra escola es donarà als alumnes que visquen en la zona d’influença que hi havia fins el curs 2012-2013.

3.- VAGA DEL DIA 9 DE MAIG:

L’Ampa ha donat a través de diversos mitjos la informació sobre la vaga del dijous 9 de maig. Es penjarà a la porta una circular per a que la gent que vulga anar a la manifestació estiga en la porta de l’escola a les 18:30 hores.

4.- TROBADES:

Les Trobades d’Escoles en Valencià han canviat de data i tindran lloc el proper diumenge 19 de Maig a Benicalap. A les 10:00 comença la cercavila, qui vulga anar i dur el cartell de l’escola la de demanar a l’Ampa. Les despeses finals de la activitat “Un somriure i una flor”han sigut de 39,50 euros.

5.- CURSET DE CUINA:

El curset de cuina impartit per Forcuin tindrà lloc el divendres 10 de Maig.

6.- EXTRAESCOLARS:

6.1- L’Ampa està preparant una enquesta de satisfacció de les extraescolars que es passarà durant el mes de maig.

6.2- Vesprades de Juny. Hi haurà un pare/mare dels alumnes que estiguin matriculats en l’activitat de les vesprades de juny, responsable de tancar l’escola.

 

7.- FESTA DE FI DE CURS:

El pressupost es de 1.200 euros.

Es proposa una festa en la línia dels anys anteriors. Aquest any volem ficar a banda del castells inflables per als més xicotets, un “torito” per als més majors.

Es llogaran 33 taules i 200 cadires. Hi ha que demanar el permisos necessaris per a poder allargar la festa, que començarà a les 18:00, fins a les 24:00 hores.

També com en anys anteriors els antics alumnes que vulguin entrar a la festa pagaran una entrada de 2 euros, els alumnes i els familiars d’alumnes que no siguen membres de l’Ampa pagaran una entrada de 5 euros per persona.

8.- ESCOLA D’ESTIU:

La reunió per a l’escola d’estiu serà l’última setmana de Maig i es publicitarà per a altres escoles del barri. Hem de parlar amb Forcuin per a que en el full informatiu separe el preu per setmanes i que lleve el preu de la matricula.

9.- ACTIVITATS REALITZADES AQUEST MES I ACTIVITATS PENDENTS:

9.1.- En relació amb la celebració a l’escola del Dia del Llibre es decideix de cara al curs que ve preparar-la més i millor.

9.2.- Jordi s’està encarregant de millorar i fer més pràctica, intuïtiva i atractiva la web de l’Ampa.

9.3.- Es proposa que la xarrada sobre la LOMQUE que hi ha pendent es fassa el dia 15 de Maig.

10.- SUGGERIMENTS, PRECS I PREGUNES:

No n’hi ha.

 

Finalitza la reunió a les 17:53 hores.