Revista “La veu del Carles”

Quan vam començar a pensar en la possibilitat de fer una revista del col.legi, no sabiem si seria possible. El més important era la implicació de tots els alumnes que escriuen, però també dels professors, pares i mares per a donar idees i motivació.
“La veu del Carles” no és la primera revista del col.legi, però si la primera dels últims anys en què tots els alumnes (des de els més xicotets als majors), han participat.

Esperem que vos agrade i vos animeu a continuar un altre any amb aquesta iniciativa que ens proporciona , diversió, cultura, espírit creatiu i plaer de lectura.

Des de l’AMPA volem agraïr a tothom per haver fet realitat aquest projecte i en especial als alumnes, professors i pares que haveu participat directament tant en l’edició escrita en paper com en digital.

Un pensamiento en “Revista “La veu del Carles”

  1. Bon dia!

    com a veí del carrer Poeta Altet i professor (outdoor education), agrair-vos l’alegria que dóna sentir la música que anuncia la pausa al col.legi. És bonic que aneu canviant-la cada mes.

    L’educació és l’eïna per a millorar com a societat

    All you need is love!

    bones festes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>