Fes-te soci

Des de l’AMPA creiem que és necessari preocupar-se per l’EDUCACIÓ dels nostres fills, perquè ELLS són el FUTUR i la seua FORMACIÓ ÉS LA BASE FONAMENTAL PER A UNA SOCIETAT MILLOR, MÉS RESPONSABLE I MÉS JUSTA.

No t’ho penses, participa amb les teues idees.

Fes de l’escola dels teus fills i filles un espai de trobada, perquè, entre tots i totes, podem aconseguir una escola pública valenciana de qualitat.
Canvis en el funcionament de serveis gestionats per l’AMPA per tal d’optimitzar el nostre funcionament. (Aprovats en l’assemblea del 2 d’octubre de 2019).S’ha establert una DATA LÍMIT per al PAGAMENT de l’AMPA: 11 de novembre 2019.
A finals d’aquest mes d’Octubre disposareu de dos dies per fer efectius els pagaments en metàl·lic si ho preferiu. (avisarem amb cartells i whatsapp).
Tota aquella família que no haja pagat en aquest termini quedarà fora del servei de matinera, haurà de pagar la matrícula d’extraescolars Forcuin i no tindrà el benefici dels 20 euros d’ajuda al viatge de fi de curs de cinqué i sisé.
No es pot fer ús dels serveis gestionats per l’AMPA sense ser-ne soci o sòcia.
Les famílies que no puguen fer-ne front podran acollir-se al fons solidari.
 .

Quota_AMPA
Novetats pagament Quota Socis AMPA

Vos oferim dues formes de pagar la quota de l’AMPA per tal d’estalviar-se la comissió de 3 € per ingrés que ha ficat el banc “CAIXA POPULAR”:

1.- Fer una transferència des del vostre compte al compte de l’AMPA, en aquest cas la comissió, si hi ha, dependrà de les condicions que tingueu acordades amb el vostre banc.

2.- Fer l’ingrés en efectiu en un caixer de CAIXA POPULAR. El personal de la Caixa Popular pot ajudar-te si no t’aclareixes en el caixer.

Recorda ficar en el concepte el nom i cognoms de l’alumne, així com el curs.

Un any més vos animem a fer-vos socis de l’AMPA. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>