Fes-te soci

Des de l’AMPA creiem que és necessari preocupar-se per l’EDUCACIÓ dels nostres fills, perquè ELLS són el FUTUR i la seua FORMACIÓ ÉS LA BASE FONAMENTAL PER A UNA SOCIETAT MILLOR, MÉS RESPONSABLE I MÉS JUSTA.

No t’ho penses, participa amb les teues idees.

Fes de l’escola dels teus fills i filles un espai de trobada, perquè, entre tots i totes, podem aconseguir una escola pública valenciana de qualitat.
 .

cta-AMPA-2016Novetats pagament Quota Socis AMPA 2016-2017

Com tots els anys la quota per ser soci de l’AMPA és de 25 € per a famílies amb un alumne al centre i de 30 € per a famílies amb dos o més alumnes.

Vos oferim tres formes de pagar la quota del curs 2016-2017 per tal d’estalviar-se la comissió de 3 € per ingrés que ha ficat el banc “CAIXA POPULAR”:

1.- Fer una transferència des del vostre compte al compte de l’AMPA, en aquest cas la comissió, si hi ha, dependrà de les condicions que tingueu acordades amb el vostre banc.

2.- Fer personalment l’ingrés sense indicar el nom al banc, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 11.00, omplint les dades de l’alumne per triplicat a una fulla (taló de pagament) que nosaltres repartirem o que vos podeu descarregar de la nostra plana web. El banc, al moment de fer l’ingrés vos tornarà dues còpies segellades, una de les quals heu de deixar a la bústia de l’AMPA. Conserveu el vostre resguard, perquè a l’extracte del banc no tindrem la relació de pagaments amb els vostres noms, i en cas de dubte vospodria fer falta, per què serà l’única forma de saber qui ha pagat la quota.

3.- Omplir el taló de pagament i dur-la per a pagar a la seu de l’AMPA en un termini i un horari que vos comunicarem a començament de curs, i actuant com a intermediaris,

nosaltres farem l’ingrés al banc. Vos donarem el vostre justificant segellat. Es posarà en marxa quan comence el curs i vos avisarem amb antelació.

 COMPTE DE L’AMPA

ES15 3159 0063 5623 5839 0926

OFICINA CAIXA POPULAR

Podeu descarregar el taló de pagament ací: PLANTILLA INGRESOS_CARLES SALVADOR

Un any més vos animem a fer-vos socis de l’AMPA. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>