27 maig dia nacional del celiac

Adjuntem informació que ens a arribat de Conselleria:

“Enguany, per a commemorar el 27 de maig, Dia Nacional del Celíac, estem preparant una sèrie d’activitats que tenen com a objectiu donar visibilitat al nostre col·lectiu en diferents àmbits.

Un dels àmbits en què més força tenim, és l’escolar, amb els nostres projectes ACECOVA EL LES ESCOLES, SUPERCEL EN EL COL·LEGI, i EL XIQUET CELÍAC EN EL COL·LE.

Aprofitant la nostra força en les aules i que enguany, la CONSELLERIA D’EDUCACIÓ ha inclòs el 27 de maig en el Calendari Escolar festiu i commemoratiu, s’ha sol·licitat a esta Conselleria d’Educació, la col·laboració, perquè faça arribar a tots els coles de la Comunitat Valenciana la carta que vos adjuntem.

El nostre objectiu és instar als col·legis a què el divendres 26 de Maig facen visible la nostra patologia realitzant activitats lúdiques amb els xiquets I PENJANT ELS GLOBUS BLAUS en llocs visibles, així com que difonguen el vídeo i el logo del DIA NACIONAL DEL CELÍAC en la web i xarxes socials dels col·legis.

Encara que la Conselleria ha admés la nostra sol·licitud i realitzarà l’enviament als coles, també vos necessitem a tots i cada un de vosaltres. Per això vos demanem a aquells que tingueu fills en edat escolar, que col·laboreu amb nosaltres, portant en mà la carta que vos adjuntem, als vostres col·legis, perquè d’esta manera tinguem més força.”

carta_col·legis_ACECOVA

logoceliacs_27_maig

GLOBUS_BLAUS_DNC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>