Activitats dia del llibre (23 d’abril 2015)

Per a celebrar el Dia del Llibre, el 23 d’Abril de 2015 a les 16:30 hores, realitzarem dues activitats diferenciades amb l’objectiu principal de promoure i fomentar la lectura entre els seus alumnes.

Infantil: Conta-contes “El monstre dels colors2015-04-23-contacontes-taller2-logo

El Monstre dels Colors no sap què li passa. S’ha fet un embolic amb les emocions i ara li toca desfer el garbull. Una història senzilla i divertida, que introduirà als xicotets en el fascinant llenguatge de les emocions. Mitjançant aquest conte els xiquets/es aprendran a diferenciar les distintes emocions que ens envaeixen dia a dia, per a que pugen fer un ús correcte de les mateixes.

Primària: Conta-contes “La vaca Macarena”

”La vaca Macarena”, no està gens satisfeta amb si mateixa, no es sent especial. Gràcies a la solidaritat de les gallines de la granja, que tramen un pla perquè recupere l’autoestima, la vaca Macarena es converteix en el centre de atenció. És una historia preciosa, dolça i divertida sobre aconseguir el coratge necessari per a defensar les conviccions, fins a quan els altres dubten de tu. Connecta amb el món afectiu, que reflecteixen actituds com la tristesa, l’empatia, el dubte… i amb un final tan sorprenent com atrevit que ens serveix en safata la pregunta: tot és possible?

Taller de marca-pàgines (pels cicles d’Infantil i de Primària,)

Realització d’un taller on es fomenta la lectura mitjaçant la creació d’un original marca-pàgines. Amb un tros rectangular de cartolina, els xiquets/es dibuixaran una flor representant a Sant Jordi, i després li posaran una cinta de colors.

Vos esperem!

Nota: Els xiquets que acudisquen a l’activitat de conta-contes hauran d’estar acompanyats per un adult responsable. Les activitats de tennis i anglés funcionaran amb normalitat, no obstant, si els vostres fills estan inscrits a aquestes activitats però voleu que vagen al conta-contes, aviseu els monitors de l’extraescolar amb antelació. També haureu d’acompanyar els xiquets en el conta-contes en aquest cas.

Per favor, respecteu i feu que els vostres fills respecten les instal.lacions del centre.    Són de tots.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>