Cursos de formació FAMPA, POLICIA LOCAL, AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

Vos presentem l’oferta formativa de FAMPA València i de la Policía Local que comença en Gener de 2018, a les 16:30 hores. Els cursos són gratuïts i tenen una duració d’una o dues sessions cadascú. Durant el curs, hi haurà una persona  a cura dels xiquets i xiquetes.

 Si esteu interessats/ades en assistir a algun curs, preguem torneu plena la fulla de preferències  fins al 20 d’octubre de 2017 (inclós) a la bústia de l’AMPA.

Es demanaran únicament els tres cursos que tinguen més de 10 persones interessades.

CIRCULAR-cursos FAPA-policia-2017-18

També aprofitem per informar-vos i animar-vos a assistir al programa ESCOLA DE PARES que ens ofereix l’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA. Està dirigida als pares que tenen fills en edat escolar. Tracta de facilitar-nos informació i assessorament amb l’objectiu de donar-nos més recursos per educar els nostres fills.

 Si esteu interessats/ades en assistir al Curs, que començarà al gener de 2018, torneu la PREINSCRIPCIÓ DE l’ESCOLA DE PARES plena i firmada fins el 20 d’octubre de 2017  (inclòs)a la bústia de l’AMPAA causa de les característiques del curs us reiterem el compromís d’assistir en cas de ser concedit.

CIRCULAR-escola de pares-preinscripcio-2017-18

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>