Cursos FAPA per a families curs 2016-17 i Escola de Pares

Vos presentem l’oferta formativa de FAPA València que comença en Gener de 2017, a les 16:30 hores. Els cursos són gratuïts i tenen una duració d’una o dues sessions cadascú. Hi haurà una persona encarregada de la cura dels xiquets i xiquetes.

 Si esteu interessats/ades en assistir a algun curs, preguem torneu plena la fulla de preferències  fins al 5 de novembre de 2016 (inclós) a la bústia de l’AMPA.

Es demanaran únicament els tres cursos que tinguen més de 10 persones interessades.

 Enquesta-cursos-formacio

 També aprofitem per informar-vos i animar-vos a assistir al programa ESCOLA DE PARES que ens ofereix l’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA. Està dirigida als pares que tenen fills en edat escolar. Tracta de facilitar-nos informació i assessorament amb l’objectiu de donar-nos més recursos per educar els nostres fills.

 Si esteu interessats/ades en assistir al Curs, que començarà al gener de 2017, torneu la PREINSCRIPCIÓ DE l’ESCOLA DE PARES (adjunta a aquest mail) plena i firmada fins el 5 de novembre de 2016 (inclòs) a la bústia de l’AMPA. A causa de les característiques del curs us reiterem el compromís d’assistir en cas de ser concedit.

 Enquesta-escola-de-pares

Més informació ací: WebEscolaPares

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>