Falla 2019

Aquest 14 de març… l’AMPA organitza la cremà de la nostra falla, enguany:

“UN UNIVERS DE FICCIÓ”

Prepareu els vostres ninots amb cartó, paper, fusta, teles…ualsevol material inflamable no contaminant i, a poder ser, reciclat. Cal acostar-lo a la

porta de l’AMPA des del dia 11 fins al mateix dijous 14 de març de matí.

Necessitem dues persones voluntàries de cada classe per col·laborar amb la plantà i/o amb l’organització del berenar, dijous a partir de les 15:00 h. Si t’apuntes, comunica-ho abans pel teu grup de WatshApp de classe.

Anima’t a participar-hi!

Com sempre, també ho celebrarem amb xocolatà, bunyols i xurros. Aquest any volem conscienciar a l’alumnat amb la problemàtica del plàstic i iniciem l’acció “DE CASA AMB EL GOT” així que, recordeu portar-vos el got de casa per prendre xocolata!

Aquest dia no hi haurà extraescolars de vesprada.

Vos recordem la importància de respectar les instal·lacions comunes seguint les normes i les mesures de seguretat d’obligat compliment per totes les persones
assistents a la festa de falles de l’escola:

  1. L’alumnat del centre no tindrà accés al pati d’infantil ni pujarà a les tanques que limiten els seus espais.
  2. Cada família és responsable de la vigilància i cura de les seues filles i fills; cap alumne pot romandre a l’activitat sense la presència d’un familiar a càrrec seu.
  3. Cal respectar el cinturó de seguretat a l’hora de la cremà i queda prohibit botar per damunt de les cendres i/o acostar-se, així com llançar cap objecte.
  4. Dins del recinte escolar no es pot utilitzar cap tipus de material pirotècnic per part de l’alumnat ni de les famílies.

Gràcies per la teua col·laboració.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>