MATRÍCULA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018 ALUMNES NO SOCIS

Vos recordem que, com es va informar en l’oferta d’extraescolars, “Per a la realització d’activitats extraescolars, inclosa l’escola matinera, cal pagar una matrícula de 25 €. Els socis de l’AMPA queden exclosos d’aquest pagament”.

El dia 1 de març es llançaran els rebuts de les matrícules de les activitats extraescolar i escola matinera als alumnes no socis per import de 25€ per alumne.

Convidem a les famílies que utilitzen aquestes activicta-AMPA-2016tats, a fer-vos socis. Vos recordem que el preu de la quota de soci de l’AMPA del Carles Salvador és de 25 € per a les famílies amb un alumne al centre i de 30 € per a les famílies amb dos o més alumnes al centre, i que els alumnes socis de l’AMPA tenen una subvenció en l’excursió de fi de curs i entrada lliure a la festa de fi de curs.

Per favor, si vols fer-te soci,  envia el justificant de pagament abans del dia 25 de febrer per correu electrònic o en la bústia de l’AMPA. A partir d’aquesta data no hi ha possibilitat de lliurar la matricula encara que pagueu la quota de soci.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>