Inscripció Extraescolars 2024-25

Bon dia, famílies! Des de el 6 de setembre podeu matricular els vostres fills i filles en les activitats extraescolars. Este segon període d’inscripció finalitzarà el diumenge 22 de setembre.

Cada activitat té un procés d’alta diferent (mitjançant la web de Forcuin, mitjançant formularis, contactant amb l’AMPA o directament amb la persona que ofereix l’activitat). Tota la informació i les instruccions per a cada activitat estan recollides a la web:

http://ampacarlessalvador.es/extraescolars/

Us recordem que les activitats exigeixen un nombre mínim d’alumnes i que les places són limitades. Si esteu interessats en un dia que ja està complet, us preguem que us apunteu a la llista d’espera.

AMPA CEIP Carles Salvador
L’escola que vols comença per tu

Fes-te de l’AMPA!

Nou curs 2024/2025

L’ escola que vols comença per tu!
Fes-te soci/sòcia de l’AMPA del Carles Salvador i participa activament! És molt senzill, les quotes anuals per aquest curs són:

▪️Un alumne/a – 35€
▪️Dos o més germans – 40€

Pots fer transferència / ingrés al compte ES15 3159 0063 5623 58390926 amb concepte nom del alumne i curs

Col•labora amb nosaltres perquè hi haja més i millors projectes per als nostres fills i filles ‼️

Saps què?…

L’AMPA col•labora amb l’escola per a facilitar la conciliació de les famílies, prepara activitats per a tot l’alumnat i participa en les decisions que es prenen des del centre.

Des de l’associació s’organitzen i financien les festes de què gaudeixen els nostres fills i filles com l’esmorzar de fi de primer trimestre, festa de falles o festa de fi de curs.

Donem suport econòmic a l’escola quan es necessita una ajuda en material o qualsevol necessitat que puga sorgir.

‍‍Assumim les despeses que té el nostre hort, reg, llavors, i material dels tallers que realitzen els nostres fills/filles en les seues visites

Ajudem per a transmetre al col·legi les necessitats, queixes i/o reclamacions de les famílies.

Som un nexe d’unió entre col·legi i famílies. Donem informació a les famíles de la programació de la PGA, de la normativa i gestió del centre, dels projectes, consells escolars i molt més!

No et quedes al marge i participa-hi!!

AMPA CEIP CARLES SALVADOR
L’ escola que vols comença per tu
AMPA